přikrývky
Bydlení­ je hra Bytový textil

Zachumlejte se do přikrývky

Jen těžko si dovedeme představit, že večer uleháme do postele a nemáme se čím přikrýt. Peřina je součástí vybavení každé postele, protože jednoduše dokáže navodit tu správnou relaxační atmosféru. Chcete-li se prospat do říše snů, vybavte se kvalitními lůžkovinami, mezi nimiž nemůže chybět ideální přikrývka z nejvhodnějšího materiálu. Budete překvapeni, jak bohatý sortiment na trhu najdete a co všechno vám špičkové vybavení může nabídnout.

Přikrývky lze nakupovat podle rozměrů i použitých materiálů. V první řadě je potřeba si uvědomit, jaké nároky na novou peřinu máme. Zda očekáváme vzdušnou, lehkou přikrývku pro letní měsíce, abychom se zbytečně nepotili pod těžkou peřinou po babičce, anebo naopak se chceme připravit na zimní období a zachumlat se do hřejivé peřiny. Ať už jsou vaše plány jakékoliv, vsaďte na osvědčeného online prodejce, díky němuž pořídíte kvalitní sortiment do ložnice za parádní cenu. Usínat pod skvělou přikrývkou bude radost a uvidíte, že se vám nebude chtít vůbec vstávat. Už žádné teplotní výkyvy, žádné bakterie ani roztoči v peřině!

Pohodlné přikrývky na prvním místě

Výrobci neustále pracují s novými, vylepšenými materiály, díky nimž se nemusíte obávat roztočů a množení bakterií v lůžkovinách. Antibakteriální přikrývky jsou speciálně navržené a vyrobené tak, že využívají přírodních příměsí a mnohdy také ionty stříbra. Špičkové přikrývky s antibakteriální úpravou vznikají přímo u nás a jsou zárukou prvotřídní kvality. Vedle antibakteriálních modelů přikrývek nechybí ani moderní přikrývky s přírodní úpravou, jež mají vlákna a použité materiály ošetřeny přírodními látkami. Tyto speciální peřiny mají též specifické vlastnosti, například se vyznačují vůní či repelentními účinky. Ty nemizí ani po vyprání. Na dotek hebké a lehké přikrývky jsou prošívané, ošetřené třeba extraktem z rostliny Aloe Vera anebo mikrokapslemi levandule, jež je známá svými zklidňujícími účinky. Zdravý spánek tak máte na dosah ruky!

Zdravotní přikrývky pro praní a sušení při vysokých teplotách

Řada zdravotních zařízení, hotelů a lázeňských domů si pochvaluje špičkovou kvalitu, jež nabízí zdravotní přikrývky. Ty jsou navrženy speciálně pro časté praní a sušení v sušičce při vysokých teplotách, přičemž si uchovávají svůj původní vzhled a tvar. Přikrývky jsou proto ideální volbou do nemocnic, hotelů a jiných ubytovacích kapacit, kde se často střídají hosté. Díky praní a sušení při vysokých teplotách je uchován vysoký hygienický standard. Nechcete-li podcenit přípravy na zimu, vyberte si vhodné lůžkoviny už nyní a dopřejte si komfortní usínání třeba pod péřovými či vlněnými peřinami. Péřové přikrývky jsou plněné jemným husím peřím, dáváte-li přednost vlně, vsaďte na vlněné přikrývky z jemně hřejivé, 100% vlny, která se vyznačuje perfektními termoregulačními vlastnostmi.